Mina projekt

Dina försäkringar


Dina försäkringar, Nybro. Kontorslokaler och kundmottagning.

Här var målsättningen att skapa en mjuk och vänlig miljö för kunder och anställda. Vi har jobbat med företagets profil med den gröna färgen i logotypen, satt till svart som accent och mycket trä för att få fram den mjuka, varma känslan.


Oscarsgymnasiet Oskarshamn

 

Centralkapprum med nya elevskåp.

Oscarsgymnasiet, Oskarshamn. Ombyggnad av centralkapprum med nya elevskåp i specialdesign. Här var uppdraget att få plats med så många elevskåp som möjligt utan att stänga till utrymmet. Vi ville också få plats med sitt- och avlastningsytor. Vi löste problemet genom att skapa siktgator med skåpsektioner i olika höjder med sittplatser uppe på skåpen. Olika nyanser av högtryckslaminat i en sammanhållen grå/blåfärgskala, med den röda kulören som accent.


Gässhult Säteri


Inredning av privatbostad på landet i klassisk engelsk stil.

Inredning av privatbostad på landet i klassisk engelsk stil. Familjens befintliga möbler fick utgöra grunden för detta fantastiska hem. Vi har jobbat med klassiska kretonger och linnebroderier från Colefax & Fowler samt GP&J Baker. Tapeter från Sandberg och Cole & Son, helteckningsmattor från Ardbo golv.


Lägenhet

No images found.


Privat lägenhet i modern stil.

Privat lägenhet i modern stil där vi har valt att jobba med moderna designklassiker och skapat ett hem med värme och komfort. Basen är vitt och svart mot genomgående ek-golv. Till detta; klara färger som tex. turkos mönstrad gardin från Designers guild i köket, matchade med tavlor i stil och färg. Möblerna kommer från Karl Andersson & söner, Swedese och Gärsnäs. Matta från Kasthall och vardagsrumsgardin från Kinnasand.


Matsal, äldreomsorg

No images found. 


Matsal för äldreomsorgen med stort fokus på logistik och tillgänglighet.


Matsal för äldreomsorgen där man ville skapa tillgänglighet och väcka intresse för matsalen bland de pigga pensionärerna som brukar gästa matsalen. Vi skapade en ”lounge”-känsla med soffor och tv-hörna för eftermiddagens fikagäster . Stilen blev marin med lokal anknytning. Foto från stadsarkivet på bl.a Gotlandsfärjan blev motiv på en av fototapeterna som smyckar matsalens väggar. Stort fokus har lagts på logistik och tillgänglighet, både för synskadade och funktionshindrade.

Victoria Nilsson | Åsavägen 3 | 572 35 Oskarshamn | Telefon: 0703-28 56 88 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Powered by Design from Sweden